×

cable tv meaning in Hindi

Noun
• केबल दूरदर्शन

Examples

  1. The large selection of channels available in cable TV include ESPN, Star Sports, Zee Marathi, ETV Marathi, DD Sahyadri, Me Marathi, Zee Talkies, Zee TV, Star Plus, Sony TV and other new channels such as Star Majha, Aai Kai Marathi as well as channels in other languages.
    केबल चैनलों की विस्तृत सूची में ईएसपीएन स्टार स्पोर्ट्स ज़ी मराठी ईटीवी मराठी डीडी सह्याद्री मी मराठी ज़ी टाकीज़ ज़ी टीवी स्टार प्लस सोनी टीवी और नये चैनल जैसे स्टार मांझा आइ कई मराठी व अन्य भाषाओं के चैनल शामिल हैं।

Related Words

  1. cable television
  2. cable tramway
  3. cable-car
  4. cablegram
PC Version


Copyright © 2019 WordTech Co.